Alcatraz Island vanuit de lucht Home / San Francisco / Alcatraz
De officiële website en enige bron voor tourkaartjes naar Alcatraz Island Alcatraz City Cruises
Alcatraz Heldenbeeld Alcatraz City Cruises De officiële website en enige bron voor tourkaartjes naar Alcatraz Island Home / San Francisco / Alcatraz
Cruise San Francisco Bay!

Zijn Alcatraz Island tours uitverkocht op uw gewenste tour datum? Ga dan mee met de Bay Discovery Cruise:

Zeil over de baai en zie de Golden Gate, Alcatraz, Sausalito, Fort Point, en meer!

 

Beleef de Nacht tour

Ervaar de vele stemmingen van Alcatraz Island met een avondbezoek. Geniet van de schoonheid van een zonsondergang die de Golden Gate Bridge silhouet, ervaar een celdeur demonstratie, en hoor boeiende verhalen over de geschiedenis van het eiland en de bewoners.

 

Ontdek het cellenhuis op een Alcatraz dagtour

Geniet van de toegang tot Alcatraz Island, inclusief de historische Alcatraz Cellhouse met de zelf-gids Cellhouse Audio Tour.

 

Verken het eiland achter de schermen

Discover areas not otherwise available to the public!  Join a group of 30 people or fewer on a guided 1.5-2 hour adventure to explore off-limits areas and hear little-known-stories about the Island’s fascinating past, then join the Alcatraz Night Tour (including Cellhouse Audio Tour) for a full evening’s experience.

Alcatraz Kaart
Spaar $10 grafiek met beelden van Alcatraz en een tourbus

Alcatraz Geschiedenis

1934 - 1963

Alcatraz en geschiedenis gaan hand in hand

De federale gevangenis die hier van 1934 tot 1963 stond, was ooit de thuishaven van enkele van Amerika's beruchtste criminelen en bracht een duister mystiek naar "The Rock". De aanwezigheid van beruchte gevangenen, zoals Al "Scarface" Capone en de "Birdman" Robert Stroud, heeft bijgedragen tot de bekendheid van het eiland. Toch zijn veel mensen zich niet bewust van de historische betekenis voor en na de tijd dat het een van 's werelds meest legendarische gevangenissen was.

1969 - 1971

De 20e Eeuw

Gebouwen uit de Burgeroorlog, kanonnen en ondergrondse kamers geven inzicht in de 19e eeuw toen het eiland diende als zowel een havenverdedigingsfort als een militaire gevangenis. Als u aanlegt bij Alcatraz Island, blijven zichtbare herinneringen aan de Amerikaanse Indiaanse bezetting, die begon in 1969 en eindigde in 1971, geëtst op "The Rock", als erkenning van een belangrijke mijlpaal in de Amerikaanse Indiaanse rechtenbeweging.

#CruiseAlcatraz