Hornblower Groep / City Experiences Privacybeleid

springen naar

Privacybeleid

Ingangsdatum: 18 april 2022 

Hornblower Group, Inc. haar moederbedrijven, dochterondernemingen, en filialen ("Hornblower Group Familie van Bedrijven") verbinden zich ertoe de privacy van uw Persoonlijke Informatie te beschermen.

De Hornblower Group Family of Companies bestaat uit verschillende juridische entiteiten die hun diensten en producten aanbieden onder verschillende merknamen, waaronder, onder andere, Alcatraz City Cruises, Alcatraz Island Services, American Queen Voyages, Anchor, Bridgeport Shipyard, City Cruises, City Experiences, City Ferries, Devour Tours, HMS Ferries, Hornblower, Journey Beyond, Liberty Landing Ferries, Niagara City Cruises, Niagara Jet City Cruises, NYC Ferry, Seaward Services, Shore Excursions of America, Statue City Cruises, Venture Ashore, en Walks. Deze privacyverklaring wordt uitgegeven namens de gehele Hornblower Group Family of Companies, dus wanneer wij in deze privacyverklaring "Hornblower", "City Experiences", "wij", "ons" of "onze" vermelden, verwijzen wij naar het relevante bedrijf in de Hornblower Group Family of Companies dat verantwoordelijk is voor de verwerking van uw informatie. Indien u zich in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland bevindt, is de Hornblower Group de "verantwoordelijke voor de verwerking" en is zij verantwoordelijk voor deze website en alle persoonlijke informatie die via deze website wordt verstrekt. Indien enige bepaling van dit privacybeleid in strijd is met de bepalingen van een privacybeleid van een van onze Sites (hieronder gedefinieerd), dan zullen de bepalingen van dit privacybeleid prevaleren. Niettegenstaande het voorgaande, als enige voorwaarden van dit privacybeleid in strijd zijn met de voorwaarden van het privacybeleid op journeybeyond.com, dan zijn de voorwaarden van het privacybeleid op journeybeyond.com van toepassing.

In dit beleid wordt beschreven hoe wij omgaan met persoonlijke informatie die wij zowel online als offline verzamelen en welke keuzes u hebt in verband met die informatie.

In aanvulling op het standaard privacybeleid:

 

Dit privacybeleid ("beleid") is ontworpen met u in gedachten. Hoe het op u van toepassing is, hangt af van de manier waarop u met ons communiceert. Bijvoorbeeld, u zou:

i. een ticket kopen voor en/of deelnemen aan een van onze vele ervaringsaanbiedingen; zoals onze charterjachten, dinercruises en veerdiensten of een rondleiding, excursie of nachtcruise

ii. met ons communiceren via alle schriftelijke, elektronische en mondelinge communicatie;

iii. gebruikmaken van een van onze websites of mobiele applicaties, en alle bijbehorende webpagina's en websites die naar dit beleid linken of dit weergeven (de "Sites");

iv. een account aanmaken of zich abonneren op onze e-mail nieuwsbrieven;

v. andere functies of inhoud te gebruiken die ons eigendom zijn of door ons worden beheerd; of

vi. anderszins met ons communiceren in verband met onze bedrijfsvoering.

Deze voorbeelden en elke andere interactie, communicatie of gebruik van onze Sites, faciliteiten, ervaringen, en/of werknemers of onafhankelijke contractanten omvatten onze "Services". Uw keuzes en rechten met betrekking tot elke interactie worden hieronder in meer detail uitgelegd. Klik op "Meer informatie" onder elk pictogram voor meer informatie of scroll naar beneden om het volledige beleid te lezen.

Welke informatie we hebben en waar we die vandaan halen
We verzamelen en bewaren verschillende soorten informatie over u wanneer u een account aanmaakt, tickets koopt, onze ervaringsaanbiedingen bijwoont, contact met ons opneemt, onze Sites gebruikt, apps en sociale media gebruikt of anderszins Persoonlijke Informatie aan ons verstrekt. Deze informatie omvat, waar van toepassing, Identiteit, Contact, Financieel, Technisch, Profiel, Audio en Video, Elektronisch, Gebruik, Geolocatie, Marketing en Communicatie, Werving, en sommige Gezondheidsgegevens. Wij kunnen uit deze informatie ook conclusies trekken over uw interesses en voorkeuren. Wij verzamelen uw persoonsgegevens op een eerlijke en wettige manier en, waar nodig, rechtstreeks bij u.

MEER LEREN

 

Hoe we uw informatie gebruiken en waarom
Wij verzamelen en gebruiken uw informatie om verschillende redenen, zoals om u te helpen toegang te krijgen tot onze Diensten, om nieuws te delen, voor marketing en zoals anderszins toegestaan of vereist door de wet.

MEER LEREN

 

Met wie wij uw gegevens delen en waarom
Wij kunnen uw Persoonlijke Gegevens bekendmaken aan partners en andere derden die betrokken zijn bij onze Dienst. Dit kunnen andere bedrijven zijn die verbonden zijn met Hornblower, dienstverleners op het gebied van IT en systeembeheer, professionele adviseurs, reclamepartners, leveranciers van gegevensanalysen en anderen om u te helpen onze Service te verlenen; wij kunnen ook aan andere partijen bekendmaken wanneer dit bij wet verplicht of toegestaan is.

MEER LEREN

 

Zorg voor uw informatie
De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons en wij nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens beschermd zijn en om ze veilig te verwijderen wanneer wij ze niet langer nodig hebben. Perfecte beveiliging bestaat echter niet en wij kunnen de absolute veiligheid van uw Persoonlijke Informatie niet garanderen. Uw Persoonlijke Informatie kan worden verwerkt in een ander land, en kan bijgevolg toegankelijk zijn voor rechtbanken, rechtshandhavingsinstanties en nationale veiligheidsdiensten in die landen.

MEER LEREN

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op als u vragen hebt
Als u vragen of opmerkingen heeft over dit Privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected].

MEER LEREN

Standaard Privacybeleid

Welke informatie we hebben en hoe we eraan komen

Persoonlijke Informatie is alle informatie die betrekking heeft op u, u persoonlijk identificeert of kan worden gebruikt om u te identificeren, zoals uw gebruikers-ID, naam, e-mailadres, naam, telefoonnummer, adres en betaalrekeningnummer. De soorten Persoonlijke Informatie die wij over u kunnen verzamelen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Wij verzamelen informatie die u ons rechtstreeks verstrekt:
Wij verzamelen informatie die u met ons deelt wanneer u onze Diensten gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld charterjachten, dinercruises en veerdiensten boekt via onze Sites of door ons te bellen, kunnen wij uw naam, adres, e-mailadres en betalingsinformatie vragen. Wanneer u een boekingsformulier bij ons invult op onze Sites, kunnen wij uw naam, e-mail, telefoon, bedrijfsnaam en partijgegevens verzamelen. Wij kunnen uw Persoonsgegevens ook verzamelen in verband met tewerkstelling bij Hornblower die u op onze Site achterlaat.

Wij verzamelen passief informatie van u:

Wij kunnen informatie verzamelen over uw gebruik van de Diensten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze Sites bezoekt of wanneer u de Sites opent met of via een mobiel apparaat ("Gebruiksgegevens"). Deze Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internet Protocol-adres van uw computer (bijv. IP-adres), het type browser, de browserversie, de pagina's van onze Dienst die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina's doorbrengt, unieke apparaat-identificaties en andere diagnostische gegevens. Wanneer u de Dienst bezoekt met een mobiel apparaat, kunnen deze Gebruiksgegevens informatie bevatten zoals het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-identifiers en andere diagnostische gegevens.
We kunnen ook informatie over uw locatie gebruiken en opslaan als u ons daar toestemming voor geeft ("Locatiegegevens"). We gebruiken deze gegevens om functies van onze Dienst te leveren en om onze Diensten te verbeteren en aan te passen. U kunt locatiediensten te allen tijde in- of uitschakelen wanneer u onze Diensten gebruikt via de instellingen van uw apparaat.

MEER LEREN

Wij verzamelen informatie over u bij onze Filialen en Dochterondernemingen:

Wij kunnen uw Persoonlijke Informatie verkrijgen van een onderneming die wordt gecontroleerd door of onder gemeenschappelijke controle staat met Hornblower.

Wij verzamelen informatie over u van derden:

Als u bijvoorbeeld gebruikmaakt van een sociale-mediafunctie bij onze Sites of een bericht plaatst op een sociale-mediaplatform, geeft de sociale-mediasite ons bepaalde informatie over u. Als wij informatie over u verzamelen van een andere persoon, waaronder een familielid, vriend of reisagent, die namens u gebruik wil maken van onze diensten, wordt die persoon gevraagd om ons dezelfde persoonsgegevens te verstrekken die wij normaal gesproken rechtstreeks van u zouden verzamelen om uw boeking te voltooien. Wij gaan ervan uit dat die persoon uw toestemming en machtiging heeft om ons uw persoonlijke gegevens te verstrekken voor de relevante doeleinden die in het beleid worden beschreven, tenzij en totdat ons anders wordt verteld.

Hoe wij uw informatie gebruiken en waarom 

Wij gebruiken informatie om u producten en diensten te leveren

Wij zullen uw Persoonlijke Informatie gebruiken om informatie te verstrekken of Diensten te verlenen die u aanvraagt en om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze Dienst wanneer u ervoor kiest dit te doen. Indien de toepasselijke informatie moet worden verstrekt of de Dienst moet worden uitgevoerd door een derde partij, dan zullen wij de toepasselijke informatie bekendmaken aan de derde partij die de informatie verstrekt of de toepasselijke Diensten uitvoert. Uw informatie kan beschikbaar zijn of verstrekt worden aan derde dienstverleners en aannemers die contractueel verplicht zijn uw informatie te beschermen zoals beschreven in dit Beleid.

Wij gebruiken informatie om u op de hoogte te houden van wijzigingen in onze diensten

Wij sturen u administratieve of accountgerelateerde informatie om u op de hoogte te brengen van wijzigingen aan onze Service. Dergelijke mededelingen kunnen informatie bevatten over beleidsupdates, bevestigingen van uw transacties, beveiligingsupdates of andere relevante transactiegerelateerde informatie. Wij verwerken uw contactinformatie om u dergelijke mededelingen te sturen. Servicegerelateerde communicatie is niet promotioneel van aard. U kunt zich niet afmelden voor dergelijke mededelingen, anders mist u mogelijk belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot uw account of de Diensten.

Wij gebruiken informatie om te reageren op uw verzoeken of vragen

Wij verzamelen alle informatie die u aan ons verstrekt wanneer u contact met ons opneemt, bijvoorbeeld met vragen, zorgen, feedback, geschillen of problemen. Zonder uw Persoonsgegevens kunnen wij u niet antwoorden of ervoor zorgen dat u de Diensten kunt blijven gebruiken en ervan kunt genieten.

Wij gebruiken informatie om u marketing- en promotieberichten te sturen

Wij kunnen uw Persoonlijke Informatie gebruiken om u te contacteren met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal, aanbiedingen en andere informatie die voor u van belang kan zijn op basis van de Diensten die u reeds hebt gekocht of waarover u reeds informatie hebt ingewonnen, tenzij u ervoor hebt gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen. U kunt zich afmelden voor het ontvangen van een of meer van deze e-mails van ons door de afmeldlink of de instructies in een e-mail van ons te volgen. U kunt zich afmelden voor ons SMS-/tekstberichtenprogramma door STOP te sturen naar elk SMS-bericht dat we versturen. We zullen geen toestemming kopen, of verkopen, verhuren of delen toestemming om opt-in voor onze mobiele SMS / sms-programma.

Wij gebruiken informatie om onze diensten te verbeteren

Wij zullen uw gegevens gebruiken om analyses of waardevolle informatie te verzamelen zodat wij onze Diensten kunnen verbeteren en om technische problemen op te sporen, te voorkomen en aan te pakken. Wij kunnen uw informatie ook gebruiken om het gebruik van onze Diensten te monitoren, inclusief maar niet beperkt tot ingevoerde zoektermen, bezochte pagina's en bekeken documenten.

Wij gebruiken informatie om naleving van ons beleid af te dwingen

Wanneer u onze Diensten opent of gebruikt, bent u gebonden aan onze Gebruiksvoorwaardende Service Voorwaarden voor aankopen, de toepasselijke Beloningsvoorwaarden indien u deelneemt aan een Beloningsprogramma, en dit Beleid. Om ervoor te zorgen dat u deze naleeft, verwerken wij uw Persoonsgegevens door actief toezicht te houden op vermeende of werkelijke verboden, ongeoorloofde of illegale activiteiten op onze Diensten, deze te onderzoeken, te voorkomen en te beperken. Wij verwerken uw Persoonsgegevens ook om: schendingen van onze interne voorwaarden, overeenkomsten of beleid te onderzoeken, te voorkomen of te beperken; onze overeenkomsten met derden en zakelijke partners af te dwingen; en, indien van toepassing, vergoedingen te innen op basis van uw gebruik van onze Services. Wij kunnen onze Services niet uitvoeren in overeenstemming met onze voorwaarden, overeenkomsten of ons beleid zonder uw Persoonsgegevens voor dergelijke doeleinden te verwerken.

Wij gebruiken informatie om ons te houden aan de wet- en regelgeving

Onze Diensten zijn onderworpen aan bepaalde wet- en regelgeving die ons kan verplichten uw Persoonsgegevens te verwerken. Wij verwerken uw Persoonsgegevens bijvoorbeeld om onze belastingen te betalen, om onze zakelijke verplichtingen na te komen, om naleving van arbeids- en wervingswetten te waarborgen of zoals nodig om risico's te beheren zoals vereist onder de toepasselijke wetgeving. Zonder uw Persoonsgegevens voor dergelijke doeleinden te verwerken, kunnen wij de Diensten niet uitvoeren in overeenstemming met onze wettelijke en reglementaire vereisten.

Met wie wij uw gegevens delen en waarom 

Wij kunnen uw Persoonsgegevens bekendmaken aan partners en andere derden die aan onze Diensten verbonden zijn.

Wij zullen informatie delen binnen de Hornblower Group-familie van bedrijven.

Hornblower maakt deel uit van een bedrijfsorganisatie die vele juridische entiteiten, bedrijfsprocessen, managementstructuren en technische systemen omvat, de Hornblower Group Family of Companies. Hornblower kan uw Persoonlijke Informatie delen met deze organisatie om u de Diensten te verlenen en acties te ondernemen op basis van uw verzoek.

Wij zullen informatie delen met derden die namens ons diensten verlenen.

Wij kunnen bedrijven en personen van derden in dienst nemen om onze Diensten ("Dienstverleners") mogelijk te maken, de Diensten namens ons te verlenen, Dienstengerelateerde diensten uit te voeren of ons te helpen bij het analyseren van het gebruik van onze Diensten. Deze derden hebben uitsluitend toegang tot uw Persoonsgegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet voor andere doeleinden openbaar te maken of te gebruiken.

Wij kunnen informatie delen met derde ticketaanbieders.

We kunnen informatie delen met andere derde ticketaanbieders die diensten verlenen. Als u bijvoorbeeld een bundelpakket koopt dat aanbiedingen omvat van een bedrijf buiten de Hornblower Group Family of Companies ("Ticketaanbieder"), kunnen uw persoonlijke gegevens gedeeld worden om uw aankoop te vergemakkelijken. Zodra persoonlijke gegevens worden gedeeld met een Ticketaanbieder, worden de gegevens onderworpen aan het privacybeleid van de Ticketaanbieder.

 

Wij kunnen informatie delen indien een deel van ons bedrijf betrokken is bij een fusie of overname.

Indien Hornblower betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa (elk een "transactie") kan uw Persoonlijke informatie worden bekendgemaakt om de transactie te evalueren en te vergemakkelijken en/of worden overgedragen als een bedrijfsmiddel. Indien nodig zullen wij u op de hoogte brengen wanneer uw Persoonlijke informatie wordt overgedragen of bekendgemaakt in verband met een transactie en onderworpen wordt aan een ander privacybeleid.

Wij kunnen informatie delen als wij denken dat wij dat moeten doen om aan de wet te voldoen of om onszelf te beschermen.

In bepaalde omstandigheden kan Hornblower verplicht of gemachtigd zijn om uw Persoonlijke Informatie te onthullen krachtens de toepasselijke wetgeving of in antwoord op geldige verzoeken van wetshandhavende of openbare autoriteiten (bv. een rechtbank of een overheidsinstantie). Hornblower kan uw Persoonlijke Informatie onthullen in de oprechte overtuiging dat dergelijke actie noodzakelijk of verstandig is om:
- te voldoen aan een wettelijke verplichting;
- de rechten of eigendom van Hornblower te beschermen en te verdedigen;
- mogelijke wanpraktijken in verband met de Service te voorkomen of te onderzoeken;
- de persoonlijke veiligheid van de gebruikers van de Service of het publiek te beschermen; en
- te beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid.

 

Zorg voor uw informatie 

Wij gebruiken standaard veiligheidsmaatregelen.

De veiligheid van uw gegevens is zeer belangrijk voor ons en wij nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat uw informatie wordt beschermd, maar vergeet niet dat geen enkele methode van transmissie via het Internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Onze veiligheidsmaatregelen omvatten fysieke, technische en administratieve maatregelen volgens de industrienormen om ongeoorloofde toegang tot of bekendmaking van uw informatie te voorkomen, om de nauwkeurigheid van gegevens te handhaven, om het gepaste gebruik van informatie te verzekeren, en om uw Persoonlijke Informatie anderszins te beschermen. Hoewel wij ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw Persoonlijke Informatie te beschermen, kunnen wij de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is.

Hornblower zal uw Persoonlijke informatie slechts zo lang bewaren als nodig is voor de doeleinden die in dit Beleid worden uiteengezet. Wij zullen uw Persoonlijke informatie bewaren en gebruiken voor zover dit nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld indien wij verplicht zijn uw gegevens te bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleidslijnen af te dwingen. Hornblower zal de Gebruiksgegevens ook bewaren voor interne analysedoeleinden. De Gebruiksgegevens worden doorgaans korter bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de veiligheid te versterken of de functionaliteit van onze Service te verbeteren, of wanneer wij wettelijk verplicht zijn om deze gegevens langer te bewaren.

Wij slaan informatie zowel binnen als buiten de Verenigde Staten op.

Uw Persoonlijke Informatie kan worden overgebracht naar - en bewaard op - computers die zich bevinden buiten uw staat, provincie, land of ander overheidsgebied waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied. Indien U zich buiten de Verenigde Staten bevindt en ervoor kiest om informatie aan ons te verstrekken, gelieve er dan rekening mee te houden dat wij de gegevens, met inbegrip van Persoonlijke Informatie, overbrengen naar de Verenigde Staten en daar verwerken.

Hornblower zal redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw Persoonlijke informatie veilig en in overeenstemming met dit Beleid wordt behandeld en er zal geen overdracht van uw Persoonlijke informatie plaatsvinden naar een organisatie of een land tenzij er afdoende controles zijn ingevoerd met inbegrip van de beveiliging van uw Persoonlijke informatie. Indien u niet wilt dat uw informatie wordt overgedragen aan of verwerkt of onderhouden buiten het land of rechtsgebied waar u zich bevindt, dient u geen gebruik te maken van de Diensten.

Wij kunnen linken naar sites of diensten van derden die wij niet controleren.

Onze Service kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u doorgestuurd naar die website van die derde partij. Wij raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke website die u bezoekt door te nemen. Wij hebben geen controle over en nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of diensten van derden.

Onze diensten zijn niet gericht op personen onder de 18 jaar.

Wij verzamelen niet bewust Persoonlijke Gegevens van personen onder de 18 jaar zonder ouderlijke toestemming. Indien u een ouder of voogd bent en u weet dat uw Kind ons Persoonlijke Informatie heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als wij er achter komen dat wij Persoonlijke Gegevens van kinderen hebben verzameld zonder verificatie van de ouderlijke toestemming, nemen wij stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

COOKIESBELEID en AD-KIEZERS 

Wij maken gebruik van gangbare trackingtechnologieën.

Wij of onze verkopers gebruiken verschillende gebruikelijke tracking tools. Deze kunnen browsercookies omvatten. Wij gebruiken deze hulpmiddelen:

 • Om nieuwe of vroegere klanten te herkennen.
 • Om uw wachtwoord op te slaan indien u geregistreerd bent op onze sites.
 • Om onze website en mobiele app te verbeteren.
 • Om u te voorzien van reclame-inhoud waarin wij denken dat u geïnteresseerd zult zijn. Om dit te doen, kunnen wij of onze zakenpartners uw gedrag observeren in de loop der tijd op deze website en op websites van derden. Wij kunnen ook informatie verzamelen over uw browsegeschiedenis.
 • Om de belangen van onze klanten en onze websitebezoekers beter te begrijpen.

Wij gebruiken cookies en soortgelijke trackingtechnologieën om de activiteit op onze Diensten te volgen.

Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatiecode kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en op uw apparaat opgeslagen. Andere trackingtechnologieën worden ook gebruikt, zoals beacons, tags en scripts om informatie te verzamelen en te traceren en om onze Diensten te verbeteren en te analyseren.

We gebruiken de volgende soorten cookies op onze Diensten:

 • Strikt noodzakelijke cookies - Deze cookies zijn essentieel omdat ze u in staat stellen onze Services te gebruiken. Strikt noodzakelijke cookies stellen u bijvoorbeeld in staat toegang te krijgen tot beveiligde delen van onze Services. Zonder deze cookies kunnen sommige services niet worden geleverd. Deze cookies verzamelen geen informatie over u voor marketingdoeleinden. Deze categorie cookies is essentieel voor het functioneren van onze Services en ze kunnen niet worden uitgeschakeld.
  - Functionele cookies - We gebruiken functionele cookies om uw keuzes te onthouden, zodat we onze Services kunnen aanpassen om u verbeterde functies en gepersonaliseerde content te bieden. Deze cookies kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om uw naam of voorkeuren op onze Services te onthouden. Wij gebruiken geen functionele cookies om u te benaderen met online marketing. Hoewel deze cookies kunnen worden uitgeschakeld, kan dit leiden tot minder functionaliteit tijdens uw gebruik van onze Services.
  - Prestatie- of analytische cookies - Deze cookies verzamelen passieve informatie over hoe u onze Services gebruikt, inclusief webpagina's die u bezoekt en links waarop u klikt. We gebruiken de informatie die door dergelijke cookies wordt verzameld om onze Services te verbeteren en te optimaliseren. Wij gebruiken deze cookies niet om u te benaderen met online marketing. U kunt deze cookies uitschakelen.
  - Third-Party Cookies - Dit zijn cookies die worden verstrekt door third-party service providers en die behoren tot een van de hierboven beschreven cookie categorieën. Deze externe dienstverleners verwerken uw Persoonsgegevens namens ons op grond van onze instructies en verplichtingen in overeenstemming met dit Beleid.

Wij kunnen gebruik maken van derde dienstverleners om het gebruik van onze Dienst te monitoren en te analyseren.

Een voorbeeld hiervan is Google Analytics. Google Analytics is een webanalysedienst aangeboden door Google LLC ("Google") die websiteverkeer bijhoudt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Dienst bij te houden en te controleren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in context te plaatsen en te personaliseren.
Voor meer informatie over de privacypraktijken van Google kunt u terecht op de webpagina van Google Privacy & Voorwaarden: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics, beschikbaar op: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Wij hebben geen controle over, en zijn niet verantwoordelijk voor, de behandeling van uw Persoonsgegevens door deze externe Dienstverleners en zij hebben elk hun eigen respectievelijke Privacybeleid.

Voor informatie over andere derde dienstverleners die wij gebruiken om het gebruik van onze Service te monitoren en te analyseren, kunt u ons mailen op [email protected].

Wij kunnen remarketingdiensten gebruiken om op websites van derden reclame voor u te maken nadat u onze Diensten hebt bezocht.

Wij en onze externe leveranciers gebruiken cookies om te informeren, te optimaliseren en advertenties weer te geven op basis van uw eerdere bezoeken aan onze Service. Een voorbeeld dat wij voor deze doeleinden gebruiken is Google Ads. De remarketingservice van Google Ads wordt aangeboden door Google. U kunt zich hiervoor afmelden door de Google Ads-instellingenpagina te bezoeken: http://www.google.com/settings/ads.

Een ander voorbeeld is Facebook Ads. U kunt zich hiervoor afmelden door naar de Facebook Ad Preferences pagina te gaan: https://www.facebook.com/help/109378269482053.

Voor informatie over andere remarketingdiensten die wij gebruiken om op websites van derden reclame voor u te maken nadat u onze Diensten hebt bezocht, kunt u ons mailen op [email protected].

Wij kunnen ook andere opsporingsinstrumenten gebruiken.

Om te zien hoe onze Sites presteren, maken wij soms gebruik van conversiebakens, tags, scripts en pixels, die een korte regel code afvuren om ons te vertellen wanneer u op een bepaalde knop hebt geklikt of een bepaalde pagina hebt bereikt. Wij gebruiken deze trackingtechnologieën ook om gebruikspatronen op onze Site te analyseren. Het gebruik van deze technologieën stelt ons in staat te registreren dat een bepaald apparaat, browser of applicatie een bepaalde webpagina heeft bezocht.

U kunt cookies en tracking tools beheren

Uw browser kan u de mogelijkheid bieden om sommige of alle browsercookies te weigeren. Het is ook mogelijk dat u cookies uit uw browser kunt verwijderen. U kunt uw voorkeuren met betrekking tot cookies die op onze Site worden aangeboden, uitoefenen door de hieronder beschreven stappen uit te voeren:

 • First-Party Cookies - U kunt onze cookies inschakelen, uitschakelen of verwijderen via de browser die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze Diensten. Volg hiervoor de instructies van uw browser (meestal te vinden onder "Help", "Tools" of "Edit" instellingen). Let op: als u uw browser instelt om cookies uit te schakelen, hebt u mogelijk geen toegang tot beveiligde delen van onze Services en werken delen van de Services mogelijk niet naar behoren voor u. U kunt meer informatie vinden over hoe u de cookie-instellingen van uw browser kunt wijzigen op http://www.allaboutcookies.org.
 • Cookies van derden - Met moderne browsers kunt u cookies van derden ook blokkeren met behulp van de hierboven beschreven stappen.
 • Do Not Track - Wij ondersteunen geen Do Not Track-signalen. Do Not Track is een voorkeur die u in uw webbrowser kunt instellen om websites te laten weten dat u niet gevolgd wilt worden. U kunt Do Not Track in- of uitschakelen door naar de pagina Voorkeuren of Instellingen van uw webbrowser te gaan.

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Lees voor gebruik van onze diensten zorgvuldig onze Gebruiksvoorwaarden, Dienst Voorwaarden en Condities, en dit Beleid. Tenzij anders gedefinieerd in dit Beleid, hebben de termen die in dit Beleid worden gebruikt dezelfde betekenis als in onze Gebruiksvoorwaarden. Door gebruik te maken van de Diensten gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van uw Persoonlijke Gegevens in overeenstemming met dit Beleid, de Gebruiksvoorwaarden en, indien er aankopen worden gedaan, de toepasselijke Servicevoorwaarden. Als u zich niet prettig voelt bij enig deel van dit Beleid, de Gebruiksvoorwaarden of de Servicevoorwaarden, dient u onze Services niet te gebruiken, er geen toegang toe te verkrijgen en ze niet aan te kopen.
Als u vragen of feedback hebt over dit Privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Wat wij zullen doen als er een update van dit beleid is

Wij kunnen dit Beleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe Beleid op deze webpagina te plaatsen en de ingangsdatum aan te passen. Als de wijzigingen aanzienlijk zijn, zullen wij een meer opvallende kennisgeving verstrekken, zoals kennisgeving per e-mail indien van toepassing. Gelieve dit Beleid regelmatig na te kijken op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit Privacybeleid worden van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

 

Copyright 2021 Hornblower Groep. Alle rechten voorbehouden.

Canada Privacy Rechten

Dit Canadese Privacybeleid (het "Canadese Beleid") is alleen van toepassing op personen die onze Diensten openen of gebruiken terwijl ze zich in Canada bevinden.   

In het kader van het Canadese beleid,

"Persoonlijke informatie" betekent informatie over een identificeerbare persoon, ook wanneer er een ernstige mogelijkheid bestaat dat een persoon door het gebruik van die informatie kan worden geïdentificeerd. Het omvat geen zakelijke informatie, zoals de naam, de titel, het zakenadres of het telefoonnummer van een werknemer van een organisatie.

"Marketingdoeleinden" betekent om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u van belang kan zijn op basis van de Diensten die u reeds hebt gekocht of waarover u reeds informatie hebt ingewonnen, indien u toestemming hebt gegeven voor het ontvangen van dergelijk materiaal en/of indien anderszins toegestaan door de toepasselijke wetgeving.

Tenzij anders vermeld, hebben alle andere termen met een hoofdletter in het Canadese beleid de betekenis die daaraan wordt gegeven in het standaardprivacybeleid.

 

Welke persoonlijke informatie wij verzamelen

Wij kunnen de volgende categorieën van Persoonlijke Informatie ontvangen, gebruiken en opslaan, die wij als volgt hebben gegroepeerd:

 • Identiteitsgegevens omvatten voornaam, achternaam, gebruikersnaam of soortgelijke identificatiecode.
 • Tot de contactgegevens behoren het factuuradres, het leveringsadres, het e-mailadres en de telefoonnummers.
 • Financiële gegevens omvatten bankrekening- en betaalkaartgegevens.
 • Technische gegevens omvatten internet protocol (IP)-adres, uw inloggegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling en locatie, browser plug-in types en versies, besturingssysteem en platform en andere technologie op de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot deze website. Wanneer u de Dienst opent met een mobiel apparaat, kunnen deze Technische Gegevens informatie bevatten zoals het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-identificatoren en andere diagnostische gegevens.
 • Profielgegevens omvatten uw gebruikersnaam en wachtwoord, door u gedane aankopen of bestellingen, door u aangegane bedrijfsverplichtingen zoals telefoongesprekken, e-mails of bezochte webpagina's, uw voorkeuren, feedback en reacties op enquêtes.
 • Audio- en videogegevens omvatten geluidsopnamen van uw stem als u ons belt en videobeelden en foto's die kunnen worden gemaakt van de openbare ruimten van ons pand, voor zover wettelijk toegestaan.
 • Elektronische gegevens omvatten online chattranscripties, SMS- of tekstberichttranscripties of e-mailtranscripties tussen u en Hornblower, en alle foto's, video's, multimedia of berichten of inhoud die u op de Sites verstrekt, zoals recensies, opmerkingen, klantenserviceverzoeken, antwoorden op enquêtes, afbeeldingen, getuigenissen, sociale mediaprofielen en andere inhoud, voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving.
 • Gebruiksgegevens omvatten informatie over de manier waarop u onze website, producten en diensten gebruikt. Deze Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals de pagina's van onze Dienst die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina's doorbrengt, unieke apparaatidentificaties en andere diagnostische gegevens.
 • Geolocatiegegevens omvatten uw geolocatie, voor zover u uw apparaat hebt geconfigureerd om ons toe te staan dergelijke informatie te verzamelen;
 • Marketing- en communicatiegegevens omvatten uw voorkeuren voor het ontvangen van marketing van ons en onze derde partijen en uw communicatievoorkeuren, evenals conclusies over uw voorkeuren, kenmerken, gedrag en attitudes.
 • Aanwervingsgegevens omvatten:
 • Contactgegevens (waaronder namen, postadressen, e-mailadressen en telefoonnummers)
 • De informatie die u via onze sollicitatieprocedure hebt verstrekt, met inbegrip van naam, titel, adres, telefoonnummer, persoonlijk e-mailadres, geboortedatum, geslacht, arbeidsverleden, kwalificaties, en vroeger salaris en voordelen (indien verstrekt).
 • Details van uw referenties, en medische dossiers.
 • Wij kunnen ook uw gezondheidsgegevens verzamelen. In het bijzonder kunnen we gegevens verzamelen over:
 • Eventuele gezondheidsproblemen die u heeft;
 • Uw Covid-19 vaccinatiestatus; en
 • Uw dieetwensen.
 • Uit de hierboven vermelde informatie kunnen conclusies worden getrokken of gemaakt over uw interesses en voorkeuren

De hoeveelheid en de aard van de informatie die wij verzamelen, gebruiken of bekendmaken, zullen waar mogelijk beperkt blijven tot hetgeen nodig is om de hieronder vermelde doelstelling(en) te verwezenlijken. Wij verzamelen persoonlijke informatie op eerlijke en wettige wijze en, waar passend, rechtstreeks bij u.

 

Waarom wij persoonlijke informatie verzamelen

Wij verzamelen, gebruiken en onthullen Persoonlijke Informatie voor het primaire doel om Diensten aan u te verlenen, inclusief en in aanvulling op de volgende doeleinden:

 

Doel / Activiteit Soort gegevens
Om u als nieuwe of potentiële klant te registreren (a) Identiteit
(b) Contact
Om uw aankopen van onze Diensten te verwerken en te leveren, inclusief:
(a) Beheer van betalingen, vergoedingen en kosten
(b) geld dat u ons verschuldigd bent innen en terugvorderen (c) Naleving van onze Voorwaarden en Overeenkomsten of Beleid afdwingen (d) Openbaarmaking aan onze dienstverleners
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Financieel
 1. Verrichting
 1. Marketing en communicatie
 1. Audio en video
 1. Gezondheid
 1. Elektronische
Om onze relatie met u te beheren, waaronder:
(a) Met u communiceren over Diensten die u van ons hebt gekocht (b) U op de hoogte stellen van wijzigingen in onze voorwaarden of privacybeleid
(c) U vragen om een beoordeling achter te laten of een enquête in te vullen
(a) Identiteit
(b) Contact
(c) Profiel
(d) Marketing en communicatie (e) Gezondheid (f) Elektronisch (i) Inferentie
Om ons bedrijf en deze website te beheren en te beschermen (met inbegrip van probleemoplossing, gegevensanalyse, testen, systeemonderhoud, ondersteuning, rapportage en hosting van gegevens)
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Technisch
 1. Gebruik
om u relevante website-inhoud en advertenties aan te bieden en de doeltreffendheid te meten of te begrijpen van de advertenties die wij u aanbieden
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Profiel
 1. Gebruik
 1. Marketing en communicatie
 1. Technisch
 1. Geolocatie
 1. Inferentie
Om data-analyse te gebruiken om onze website, producten/diensten, marketing, klantenrelaties en ervaringen te verbeteren (a) Technisch
(b) Gebruik
om u promotiemateriaal toe te zenden en u suggesties en aanbevelingen te doen over goederen of diensten die voor u interessant kunnen zijn
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Technisch
 1. Gebruik
 1. Profiel
 1. Geolocatie
 1. Inferentie
Openbaarmaking aan rechtshandhavingsinstanties of andere autoriteiten
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Profiel
 1. Gebruik
 1. Marketing en communicatie
 1. Technisch
 1. Geolocatie
 1. Elektronische
 1. Audio en video
om beslissingen te nemen over uw selectie en aanwerving voor een baan (a) Aanwerving
Openbaarmaking in verband met fusies en overnames 

Openbaarmaking binnen onze bedrijfsorganisatie

(a) Identiteit 

(b) Contact

(c) Profiel

(d) Gebruik

(e) Marketing en communicatie

(f) Technisch

(g) Geolocatie

 

Wij kunnen uw Persoonsgegevens ook verzamelen, gebruiken en bekendmaken zoals anderszins toegestaan of vereist door de toepasselijke wetgeving.

 

Hoe lang we uw persoonlijke informatie bewaren

Zoals eerder vermeld in dit Beleid, zullen wij uw Persoonsgegevens slechts zolang bewaren als nodig is om te voldoen aan de doeleinden waarvoor wij deze hebben verzameld, met inbegrip van de doeleinden om te voldoen aan eventuele wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten. Wanneer het niet langer noodzakelijk is om uw Persoonsgegevens te bewaren, zullen wij deze veilig wissen, of in sommige omstandigheden, uw Persoonsgegevens anonimiseren (zodat deze niet langer met u in verband kunnen worden gebracht) voor onderzoeks- of statistische doeleinden, in welk geval wij deze informatie voor onbepaalde tijd kunnen gebruiken zonder verdere verklaring aan u. Een dergelijke anonimisering zou worden uitgevoerd in overeenstemming met, en waar toegestaan door, de toepasselijke wetgeving.

 

Openbaarmaking van persoonlijke informatie

Om diensten te verlenen en ons bedrijf effectief te runnen, kan het nodig zijn dat wij uw Persoonlijke Informatie delen zoals toegestaan door de wet. Wij kunnen uw Persoonlijke Informatie delen met de volgende categorieën ontvangers:

 

 • Andere bedrijven binnen de Hornblower Group Familie van Bedrijven
 • Externe dienstverleners die namens ons diensten verlenen om u van Diensten te voorzien, waaronder IT- en systeemadministratiediensten, marketingdienstverleners, gegevensanalisten, reclamepartners en wervingsbureaus.
 • Derde ticketaanbieders die uw persoonlijke gegevens kunnen ontvangen om u Diensten te verlenen. Als u bijvoorbeeld een bundelpakket koopt dat aanbiedingen omvat van een bedrijf buiten de Hornblower Group Family of Companies ("Ticketaanbieder"), kunnen uw persoonlijke gegevens gedeeld worden om uw aankoop te vergemakkelijken. Zodra persoonlijke gegevens worden gedeeld met een Ticketaanbieder, worden de gegevens onderworpen aan het privacybeleid van de Ticketaanbieder.
 • Professionele adviseurs zoals advocaten, bankiers, accountants en verzekeraars.
 • regelgevers en andere autoriteiten, indien wettelijk vereist
 • Derden aan wie wij delen van ons bedrijf of onze activa willen verkopen, overdragen of samenvoegen. Wij kunnen ook andere bedrijven overnemen of met hen fuseren. Als er een verandering plaatsvindt in ons bedrijf, dan mogen de nieuwe eigenaars uw Persoonlijke Informatie gebruiken op dezelfde manier als uiteengezet in deze privacyverklaring.

Wij eisen van alle groepsmaatschappijen en externe dienstverleners dat zij de veiligheid van uw Persoonsgegevens respecteren en dat zij deze behandelen in overeenstemming met de wet. Wij staan onze externe Dienstverleners niet toe om uw Persoonsgegevens te gebruiken voor hun eigen doeleinden en staan hen alleen toe om uw Persoonsgegevens te verwerken voor gespecificeerde doeleinden en in overeenstemming met onze instructies. Uw Persoonsgegevens zijn onderworpen aan het privacybeleid van een Ticketaanbieder zodra de gegevens zijn overgedragen.

 

Wij verkopen de Persoonlijke Informatie die wij over u verzamelen niet. Wij kunnen uw Persoonlijke Informatie echter wel delen met dienstverleners of derden in overeenstemming met de zakelijke doeleinden die in deze privacyverklaring worden uiteengezet.

 

Toestemming

Wij zullen uw toestemming verkrijgen voor het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw Persoonlijke Informatie wanneer dit wordt vereist door toepasselijke wet- en regelgeving. Wij gaan ervan uit dat u hebt ingestemd met onze redelijke verzameling en gebruik van Persoonlijke Informatie in overeenstemming met de doeleinden waarvoor de informatie werd verstrekt wanneer u contact met ons opneemt of vrijwillig Persoonlijke Informatie aan ons verstrekt. Wij gaan er tevens van uit dat wanneer u onze Services namens uzelf en/of anderen gebruikt, u namens uzelf en/of anderen instemt met de redelijke verzameling, het redelijke gebruik en de redelijke openbaarmaking van Persoonlijke Informatie.

 

Wanneer wij persoonlijke informatie voor een nieuw doel gebruiken, zullen wij dat nieuwe doel documenteren en opnieuw om toestemming vragen. Wij zullen uw persoonlijke informatie niet zonder uw toestemming gebruiken, tenzij dit gebeurt voor hetzelfde doel als waarvoor de informatie oorspronkelijk werd verzameld of samengesteld, in overeenstemming is met het doel waarvoor de informatie oorspronkelijk werd verzameld of samengesteld, of daartoe gemachtigd of wettelijk verplicht is.

 

Overdracht van persoonlijke informatie naar het buitenland

Het hoofdkantoor van de Hornblower Group is gevestigd in de Verenigde Staten en de Sites worden gehost in de Verenigde Staten. Als gevolg daarvan kunnen uw Persoonlijke Gegevens buiten Canada worden overgedragen of opgeslagen. De Persoonlijke Informatie die u ons verstrekt, kan toegankelijk zijn voor rechtbanken, wetshandhavingsinstanties en nationale veiligheidsdiensten van die rechtsgebieden waarin wij Persoonlijke Informatie overdragen, opslaan of anderszins verwerken.

 

Uw rechten

Afhankelijk van waar u zich bevindt, kunnen personen in Canada bepaalde rechten hebben met betrekking tot hun Persoonsgegevens op grond van de toepasselijke privacy- en gegevensbeschermingswetten, behoudens bepaalde beperkingen en restricties op grond van die wetten, waaronder het recht om:

 • hun Persoonlijke informatie in te zien, te corrigeren, te rectificeren of bij te werken;
 • geïnformeerd te worden over (en/of een verklaring te krijgen over) het bestaan, het gebruik en de openbaarmaking van hun Persoonlijke Informatie, en de juistheid en volledigheid van die informatie in twijfel te trekken en deze zo nodig te laten wijzigen;
 • de toestemming voor het verder verzamelen, gebruiken of openbaar maken van Persoonsgegevens in te trekken, behoudens wettelijke of contractuele beperkingen en redelijke kennisgeving;
 • informatie te verkrijgen over ons beleid en onze praktijken met betrekking tot onze behandeling van Persoonlijke Informatie; en/of
 • een vraag stellen of een uitdaging aangaan met betrekking tot de naleving van de toepasselijke wetgeving inzake privacy en gegevensbescherming aan de perso(o)n(en) die verantwoordelijk is (zijn) voor de naleving van die wetgeving door ons.

Gelieve er nota van te nemen dat van u kan worden verlangd dat u de juiste identiteitsbewijs te verstrekken in verband met een verzoek om uw rechten uit te oefenen onder de toepasselijke privacy- en gegevensbeschermingswetten, inclusief in verband met een verzoek om toegang tot of rectificatie van uw Persoonsgegevens.

Indien u een van de hierboven vermelde rechten wenst uit te oefenen, kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op [email protected].

Californische privacy rechten

In deze sectie wordt beschreven hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, openbaar maken en verwerken binnen de reikwijdte van de California Consumer Privacy Act van 2018 ("CCPA") die momenteel van kracht is tot 31 december 2022 en de California Privacy Rights Act van 2020 (CPRA) die van kracht wordt op 1 januari 2023. Dit gedeelte is een aanvulling op het bovenstaande Privacybeleid en is alleen van toepassing op inwoners van Californië.  

Categorieën persoonlijke informatie die we verzamelen en hoe we die gebruiken

De term "persoonlijke informatie" zoals gebruikt in deze California Privacy Rights sectie betekent informatie die identificeert, betrekking heeft op, beschrijft, redelijkerwijs in verband kan worden gebracht met, of redelijkerwijs kan worden gekoppeld, direct of indirect, aan een bepaalde consument of huishouden. "Persoonlijke informatie" omvat geen openbaar beschikbare, geanonimiseerde, geaggregeerde of geanonimiseerde informatie. Wij verzamelen ook "Gevoelige persoonlijke informatie" zoals die term wordt gedefinieerd door de CPRA.

 

Categorie Persoonsgegevens Categorieën van bronnen waaruit persoonlijke informatie wordt verzameld Doeleinden voor verzameling / gebruik Categorieën van derden aan wie wij persoonlijke informatie bekendmaken
identificatiemiddelen zoals een naam, adres, unieke persoonlijke identificatiecode, e-mail, telefoonnummer, het IP-adres van uw toestel, software, en identificatienummers in verband met uw toestellen Rechtstreeks van u 

Cookies op onze websites

Opsporen van mobiele apps

Om u producten en diensten aan te bieden 

Om met u te communiceren over wijzigingen in onze diensten, u informatie te verschaffen over diensten en om feedback te vragen

Om te reageren op uw verzoeken of vragen

Voor marketingdoeleinden

om u relevante advertenties te tonen terwijl u op het internet surft of sociale media gebruikt

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Om naleving van ons beleid af te dwingen

Naleving van wet- en regelgeving

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Gegevensanalyse aanbieders zoals Google Analytics

Onze reclamepartners

Derde ticketaanbieders

Demografische en beschermde classificaties, zoals geslacht Rechtstreeks van u Voor marketingdoeleinden 

om u relevante advertenties te tonen terwijl u op het internet surft of sociale media gebruikt

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Gegevensanalyse aanbieders zoals Google Analytics

Onze reclamepartners

Derde ticketaanbieders

Betaalkaart informatie Rechtstreeks van u Om u producten en diensten aan te bieden 

Om met u te communiceren over wijzigingen in onze diensten, u informatie te verschaffen over diensten en om feedback te vragen

Om naleving van ons beleid af te dwingen

Naleving van wet- en regelgeving

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

 

commerciële informatie, zoals gegevens over producten of diensten die u hebt gekocht, verkregen of overwogen Rechtstreeks van u 

Cookies op onze websites

Opsporen van mobiele apps

Om u producten en diensten aan te bieden 

Om met u te communiceren over wijzigingen in onze diensten, u informatie te verschaffen over diensten en om feedback te vragen

Om te reageren op uw verzoeken of vragen

Voor marketingdoeleinden

om u relevante advertenties te tonen terwijl u op het internet surft of sociale media gebruikt

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Gegevensanalyse aanbieders zoals Google Analytics

Onze reclamepartners

Derde ticketaanbieders

internet- of andere elektronische informatie met betrekking tot uw browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis, de bezochte webpagina voordat u naar onze Sites kwam, de duur van het bezoek en het aantal bekeken pagina's, clickstreamgegevens, locatievoorkeuren, uw mobiele provider, datum- en tijdstempels met betrekking tot transacties, en informatie over de systeemconfiguratie Rechtstreeks van u 

Cookies op onze websites

Opsporen van mobiele apps

Onze dienstverleners

Voor marketingdoeleinden 

om u relevante advertenties te tonen terwijl u op het internet surft of sociale media gebruikt

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

 

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Gegevensanalyse aanbieders zoals Google Analytics

Onze reclamepartners

uw geolocatie, voor zover u uw toestel zodanig hebt geconfigureerd dat wij dergelijke informatie mogen verzamelen Rechtstreeks van u 

Cookies op onze websites

Opsporen van mobiele apps

 

 

Om u producten en diensten aan te bieden 

Om met u te communiceren over wijzigingen in onze diensten, u informatie te verschaffen over diensten en om feedback te vragen

Voor marketingdoeleinden

om u relevante advertenties te tonen terwijl u op het internet surft of sociale media gebruikt

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Gegevensanalyse aanbieders zoals Google Analytics

Onze reclamepartners

audio-opnamen van uw stem voor zover u ons belt, zoals toegestaan onder de toepasselijke wetgeving Rechtstreeks van u 

 

Om u producten en diensten aan te bieden 

Om te reageren op uw verzoeken of vragen

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Videobeelden die van u worden gemaakt in de openbare ruimten van onze gebouwen, zoals wettelijk is toegestaan Rechtstreeks van u

Onze dienstverleners

Om naleving van ons beleid af te dwingen  

Naleving van wet- en regelgeving

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Online chat of e-mail transcripties voor zover u contact met ons opneemt, zoals bepaald door de wet Rechtstreeks van u Om u producten en diensten aan te bieden 

Om te reageren op uw verzoeken of vragen

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

SMS- of tekstuitzendingen voor zover u daarvoor kiest of contact met ons opneemt, zoals wettelijk bepaald Rechtstreeks van u Om u producten en diensten aan te bieden 

Om te reageren op uw verzoeken of vragen

Voor marketingdoeleinden

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Gebruikersinhoud die u aan ons verstrekt, zoals opmerkingen, getuigenissen, afbeeldingen, verzoeken om klantenservice, foto's en andere inhoud, zoals toegestaan door de wet Rechtstreeks van u Om u producten en diensten aan te bieden 

Om te reageren op uw verzoeken of vragen

Om naleving van ons beleid af te dwingen

Voor marketingdoeleinden

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Gegevensanalyse aanbieders zoals Google Analytics

Onze reclamepartners

Derde ticketaanbieders

beroeps- of werkgerelateerde informatie Rechtstreeks van u 

Onze dienstverleners

 

Voor tewerkstelling en aanwerving  

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

 

conclusies over uw voorkeuren, kenmerken, gedrag en attitudes. 

 

Rechtstreeks van u 

Cookies op onze websites

Opsporen van mobiele apps

Onze dienstverleners

 

 

 

Voor marketingdoeleinden 

om u relevante advertenties te tonen terwijl u op het internet surft of sociale media gebruikt

Om onze Sites en diensten te begrijpen, te optimaliseren, te ontwikkelen en te verbeteren

Met onze gelieerde entiteiten  

Onze dienstverleners

Gegevensanalyse aanbieders zoals Google Analytics

Onze reclamepartners

 

Wij verzamelen over het algemeen geen biometrische gegevens of onderwijsgerelateerde informatie. Voor meer informatie over de Persoonsgegevens die wij verzamelen en hoe wij deze verzamelen, verwijzen wij u naar de paragrafen 1 en 2 hierboven.

Het delen van persoonlijke informatie voor zakelijke doeleinden

Wij kunnen uw Persoonsgegevens bekendmaken aan een andere partij voor een zakelijk doel zoals omschreven in de onderstaande tabel. Wanneer wij dergelijke Persoonlijke Informatie bekendmaken aan een derde partij Dienstverlener, doen wij dit op grond van een contract dat het doel voor dergelijke bekendmaking beschrijft en de ontvanger verplicht om de Persoonlijke Informatie vertrouwelijk te houden en niet te gebruiken voor enig ander doel dan het uitvoeren van zijn taken op grond van het contract. Indien wij uw gegevens delen met een derde ticketaanbieder, dan kunnen uw gegevens onderworpen zijn aan hun privacybeleid zodra de gegevens zijn overgedragen. Wanneer u bijvoorbeeld bundelpakketten koopt die diensten omvatten met een bedrijf buiten de Hornblower Group Family of Companies ("Ticketaanbieder"), kunnen we uw persoonlijke gegevens met dat bedrijf delen om de gekochte Diensten te leveren. Uw persoonlijke gegevens zijn onderworpen aan het privacybeleid van de Ticketaanbieder zodra de gegevens zijn overgedragen.

 

Categorie persoonlijke informatie of gevoelige persoonlijke informatie  

 

Delen voor een toepasselijk zakelijk doel

Auditing en advertentie-impressies Veiligheid en integriteit Functionaliteit en debuggen 

 

Kortstondig/voorbijgaand gebruik, met inbegrip van niet-persoonlijke reclame 

 

Namens ons verrichte diensten Marketing Diensten 

 

Onderzoek & Ontwikkeling 

 

Kwaliteitscontrole en verbetering van onze producten en diensten
identificatiemiddelen ü ü ü ü ü ü ü ü
Demografische of beschermde classificaties, ü     ü ü ü ü ü
Betaalkaart informatie       ü ü      
handelsinformatie       ü ü ü ü ü
Internet of andere elektronische informatie ü ü ü ü ü ü ü ü
uw geolocatie   ü ü   ü ü ü ü
geluidsopnamen         ü     ü
video-opnamen   ü            
Online chat of e-mail transcripties         ü ü   ü
SMS- of tekstafschriften         ü ü   ü
gebruikerscontent   ü   ü   ü ü ü
beroeps- of werkgerelateerde informatie         ü      
getrokken conclusies           ü ü ü

 

Hoe lang we uw persoonlijke informatie bewaren

Zoals eerder vermeld in dit Beleid, zullen wij uw Persoonsgegevens slechts zolang bewaren als nodig is om te voldoen aan de doeleinden waarvoor wij ze hebben verzameld, met inbegrip van de doeleinden om te voldoen aan eventuele wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten. Wanneer het niet langer noodzakelijk is om uw Persoonsgegevens te bewaren, zullen wij deze veilig wissen, of in sommige omstandigheden, uw Persoonsgegevens anonimiseren (zodat deze niet langer met u in verband kunnen worden gebracht) voor onderzoeks- of statistische doeleinden, in welk geval wij deze informatie voor onbepaalde tijd kunnen gebruiken zonder verdere verklaring aan u. Dergelijke anonimisering zou worden uitgevoerd in overeenstemming met, en waar toegestaan door, de toepasselijke wetgeving.

Uw privacyrechten in Californië

Als inwoner van Californië hebt u rechten met betrekking tot uw Persoonlijke Gegevens; uw rechten zijn echter onderhevig aan bepaalde uitzonderingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld geen specifieke Persoonlijke Informatie vrijgeven indien de vrijgave een substantieel, duidelijk en onredelijk risico zou vormen voor de veiligheid van de Persoonlijke Informatie, uw account bij ons of de veiligheid van onze netwerksystemen.

 • Recht tegen discriminatie - U hebt het recht niet te worden gediscrimineerd bij de uitoefening van een van de rechten die in dit deel worden beschreven. Wij zullen u niet discrimineren wegens het uitoefenen van uw recht op kennisname, verwijdering of opt-out van verkoop.
 • Recht om te weten - U hebt het recht om schriftelijk te verzoeken om: (i) een lijst van de categorieën persoonsgegevens, zoals naam, adres, e-mailadres, die een bedrijf in het onmiddellijk voorafgaande kalenderjaar aan derden heeft bekendgemaakt voor direct-marketingdoeleinden van die derden, en (ii) de namen en adressen van al die derden. Daarnaast heeft u het recht om te verzoeken om: (i) de categorieën persoonsgegevens die wij over u hebben verzameld, (ii) de categorieën bronnen waaruit persoonsgegevens zijn verzameld, (iii) het zakelijke of commerciële doel voor de informatieverzameling, (iv) de categorieën derden met wie wij persoonsgegevens hebben gedeeld, en (v) de specifieke stukken persoonsgegevens die wij over een individu bewaren. U hebt het recht om een kopie te vragen van de specifieke persoonsgegevens die wij over u hebben verzameld gedurende de 12 maanden voorafgaand aan uw verzoek.
 • Recht op verwijdering - U hebt het recht om ons te verzoeken alle Persoonlijke Gegevens te verwijderen die wij van u hebben verzameld of over u bewaren, behoudens bepaalde uitzonderingen.
 • Recht op correctie - Met ingang van 1 januari 2023 kunt u, als u van mening bent dat de persoonlijke informatie die wij over u bijhouden onjuist is, onder de CPRA een verzoek bij ons indienen om die informatie te corrigeren. Na ontvangst van een verifieerbaar verzoek om onnauwkeurige persoonlijke informatie te corrigeren, zullen wij commercieel redelijke inspanningen leveren om de informatie volgens uw aanwijzingen te corrigeren.
 • Recht om het gebruik van uw gevoelige persoonlijke informatie te beperken - Met ingang van 1 januari 2023 kunt u ons opdracht geven om het gebruik van uw gevoelige persoonlijke informatie te beperken tot het gebruik dat redelijkerwijs noodzakelijk is om onze goederen en diensten te leveren, of waar nodig; om de veiligheid en integriteit te waarborgen; voor kortstondig, voorbijgaand gebruik, inclusief voor niet-persoonlijke reclame; om accounts te onderhouden of te onderhouden, klantenservice te verlenen, bestellingen en transacties te verwerken of uit te voeren, klanteninformatie te verifiëren, betalingen te verwerken, financiering te verlenen, analytische diensten te verlenen, opslag te verlenen of andere soortgelijke diensten te verlenen; en om de kwaliteit of veiligheid te verifiëren of te handhaven van een dienst of apparaat dat ons eigendom is, dat wij fabriceren, produceren voor, of beheren, en om dergelijke diensten of apparaten te verbeteren, op te waarderen of te verbeteren.

Om uw recht op kennisname, verwijdering of correctie van uw Persoonlijke Informatie te doen gelden of om het gebruik van uw Gevoelige Persoonlijke Informatie te beperken of voor andere vragen of problemen, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door ons gratis te bellen op 833-311-0971.

 

Wanneer u een verzoek indient met betrekking tot uw privacyrechten, kunnen wij u vragen om uw identiteit te verifiëren. Om dit te doen, kunnen wij u vragen om Persoonlijke Informatie die wij al over u in ons bestand hebben, te verifiëren. Indien wij uw identiteit niet kunnen verifiëren aan de hand van de informatie die wij in ons bestand hebben, kunnen wij u om aanvullende informatie vragen, die wij uitsluitend zullen gebruiken om uw identiteit te verifiëren en voor veiligheids- of fraudepreventiedoeleinden. Indien u gebruik maakt van uw recht om specifieke stukken van uw persoonlijke informatie op te vragen, kunnen wij u vragen een verklaring te ondertekenen op straffe van meineed dat u de consument bent van wie de persoonlijke informatie het voorwerp uitmaakt van het verzoek.

 

 • Recht om af te zien van het verkopen of delen van uw persoonlijke informatie- De CCPA definieert "persoonlijke informatie" en "verkopen" ruim, zodat het delen van identifiers en identifiers die aan u zijn gekoppeld voor een voordeel als een verkoop kan worden beschouwd. U hebt het recht om af te zien van de verkoop van uw Persoonlijke Informatie zoals gedefinieerd in de CCPA. Wij verkopen uw Persoonlijke Informatie niet. Wij "delen" echter wel door cookies verzamelde Persoonlijke Informatie zoals IP-adres aan derden voor cross-context gedragsadvertentiedoeleinden. Om het delen van uw Persoonlijke Informatie voor dit doel uit te schakelen, verwijzen wij u naar het onderdeel van dit Privacybeleid getiteld: "U kunt cookies en tracking tools beheren" of bezoek onzeMijn Persoonlijke Gegevens niet verkopen of delenwebpagina voor meer informatie.

Schijn het Licht Wet

Inwoners van Californië kunnen een kennisgeving van ons opvragen waarin wordt beschreven welke categorieën Persoonsgegevens (indien van toepassing) wij hebben gedeeld met derden, inclusief onze gelieerde ondernemingen, voor direct-marketingdoeleinden gedurende het voorgaande kalenderjaar. U kunt een dergelijke kennisgeving één keer per jaar en kosteloos aanvragen. Om een kennisgeving aan te vragen, kunt u ons e-mailen op[email protected]. Geef in uw verzoek aan dat u een "California Privacy Rights Notice" wilt. Wij zullen u binnen dertig (30) dagen antwoorden of zoals toegestaan door de wet.

 

Kennisgeving van financiële stimulans

Wij bieden onze klanten een loyaliteitsprogramma dat bepaalde extraatjes biedt, zoals punten die kunnen worden ingewisseld voor kortingen op Diensten. Het loyaliteitsprogramma is gratis voor alle klanten en beloont u voor het gebruik van onze Diensten. U kunt een volledige beschrijving van het loyaliteitsprogramma vinden, inclusief de aangeboden voordelen, en gerelateerde juridische voorwaarden door onze voorwaarden voor beloningen te lezen.
Wij kunnen ook andere programma's aanbieden, zoals sweepstakes, prijsvragen of andere soortgelijke promotiecampagnes (gezamenlijk de "Programma's"). Wanneer u zich aanmeldt voor een van deze Programma's, kunnen wij u vragen om persoonlijke informatie zoals uw naam en e-mailadres.

Financiële stimulansen, zoals gedefinieerd onder de "CCPA", omvatten programma's, voordelen of andere aanbiedingen, inclusief betalingen aan consumenten als vergoeding, voor de openbaarmaking, verwijdering of verkoop van persoonlijke informatie over hen. Deze programma's kunnen worden beschouwd als een "financiële stimulans" onder de Californische wet omdat ze het verzamelen van persoonlijke informatie met zich meebrengen.

Wanneer u zich aanmeldt voor een van de Programma's en uw persoonlijke gegevens verstrekt, bijvoorbeeld naam en e-mailadres, kan het verzamelen van persoonlijke gegevens voor de Programma's worden beschouwd als een financiële stimulans. In dergelijke omstandigheden bieden wij een prijsverschil aan dat in redelijke verhouding staat tot de waarde van uw gegevens voor ons in verband met het loyaliteitsprogramma of de Programma's.

U kunt zich op elk moment afmelden voor deelname aan een Programma door contact met ons op te nemen via de opties in de toepasselijke Programmaregels. Lees voor alle details over het loyaliteitsprogramma de voorwaarden voor beloningen. Programmaregels voor andere Programma's zullen worden bekendgemaakt zodra ze beschikbaar zijn.

Speciale mededeling aan personen in de Europese Economische Ruimte, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland

Dit gedeelte is alleen van toepassing op personen die onze Services openen of gebruiken terwijl ze zich in de EER, het Verenigd Koninkrijk en/of Zwitserland (gezamenlijk de "Aangewezen Landen") bevinden. We kunnen u vragen om aan te geven in welk land u zich bevindt wanneer u sommige van de Services gebruikt, of we kunnen afgaan op uw IP-adres om vast te stellen in welk land u zich bevindt. 

Wanneer wij ons baseren op uw IP-adres, kunnen wij de voorwaarden van deze paragraaf niet toepassen op personen die hun locatiegegevens maskeren of anderszins voor ons verbergen om niet in de Aangewezen Landen gevestigd te lijken. Indien bepalingen in deze sectie in strijd zijn met andere bepalingen in dit Beleid, zijn de bepalingen in deze sectie van toepassing op gebruikers in de Aangewezen Landen.

City Cruises Limited (een vennootschap opgericht in Engeland en Wales, met ondernemingsnummer 00312286) is de vertegenwoordiger van Hornblower met betrekking tot gegevensbescherming in het Verenigd Koninkrijk. Haar contactgegevens zijn: Cherry Garden Pier, Cherry Garden Street, Rotherhithe, Londen, SE16 4TU; [email protected].

Walks Agency Limited, een in Ierland geregistreerde onderneming, is de vertegenwoordiger van Hornblower met betrekking tot gegevensbescherming binnen de Europese Economische Ruimte. Haar contactgegevens zijn: 114 Lower Baggot Street, Dublin D02 YX75 Ierland; [email protected].

U kunt vragen of klachten over het gebruik of de openbaarmaking van uw Persoonsgegevens aan ons richten door contact met ons op te nemen zoals hierboven uiteengezet. Wij zullen klachten of geschillen met betrekking tot het gebruik of de openbaarmaking van uw Persoonsgegevens onderzoeken en trachten op te lossen. Indien u zich in Europa bevindt en niet tevreden bent met de oplossing van uw klacht, kunt u contact opnemen met de toepasselijke gegevensbeschermingsautoriteit in uw rechtsgebied in Europa via de contactgegevens op http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm voor verdere informatie en bijstand.

Wanneer wij op grond van de wet, of op grond van een contract dat wij met u hebben, Persoonsgegevens moeten verzamelen en u die gegevens niet verstrekt wanneer daarom wordt gevraagd, kan het zijn dat wij het contract dat wij met u hebben of trachten te sluiten, niet kunnen uitvoeren (bijvoorbeeld om u goederen of diensten te leveren of uw sollicitatie te verwerken). In dat geval kan het zijn dat wij een product of dienst die u bij ons heeft, moeten annuleren of uw sollicitatie niet in behandeling kunnen nemen. Wij zullen u op de hoogte stellen als dit op dat moment het geval is.

Categorieën van verzamelde persoonlijke informatie

Wij kunnen de volgende categorieën van Persoonlijke Informatie ontvangen, gebruiken en opslaan, die wij als volgt hebben gegroepeerd:

 • Identiteitsgegevens omvatten voornaam, achternaam, gebruikersnaam of soortgelijke identificatiecode.
 • Tot de contactgegevens behoren het factuuradres, het leveringsadres, het e-mailadres en de telefoonnummers.
 • Financiële gegevens omvatten bankrekening- en betaalkaartgegevens.
 • Technische gegevens omvatten internet protocol (IP)-adres, uw inloggegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling en locatie, browser plug-in types en versies, besturingssysteem en platform en andere technologie op de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot deze website. Wanneer u de Dienst opent met een mobiel apparaat, kunnen deze Technische Gegevens informatie bevatten zoals het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-identificatoren en andere diagnostische gegevens.
 • Profielgegevens omvatten uw gebruikersnaam en wachtwoord, door u gedane aankopen of bestellingen, door u aangegane bedrijfsverplichtingen zoals telefoongesprekken, e-mails of bezochte webpagina's, uw voorkeuren, feedback en reacties op enquêtes.
 • Audio- en videogegevens omvatten audio-opnamen van uw stem als u ons belt en videobeelden en foto's die kunnen worden gemaakt van de openbare ruimten van ons pand, voor zover wettelijk toegestaan
 • Elektronische gegevens omvatten online chattranscripties, SMS- of tekstberichttranscripties tussen u en Hornblower, en alle foto's, video's, multimedia of berichten of inhoud die u op de Sites verstrekt, zoals beoordelingen, opmerkingen, verzoeken om klantenservice, antwoorden op enquêtes, afbeeldingen, getuigenissen, sociale mediaprofielen en andere inhoud, voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving.
 • Gebruiksgegevens omvatten informatie over de manier waarop u onze website, producten en diensten gebruikt. Deze Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals de pagina's van onze Dienst die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina's doorbrengt, unieke apparaatidentificaties en andere diagnostische gegevens.
 • Geolocatiegegevens omvatten uw geolocatie, voor zover u uw apparaat zodanig hebt geconfigureerd dat wij dergelijke informatie kunnen verzamelen.
 • Marketing- en communicatiegegevens omvatten uw voorkeuren voor het ontvangen van marketing van ons en onze derde partijen en uw communicatievoorkeuren, evenals conclusies over uw voorkeuren, kenmerken, gedrag en attitudes.
 • Aanwervingsgegevens omvatten:
 • Contactgegevens (waaronder namen, postadressen, e-mailadressen en telefoonnummers)
 • De informatie die u via onze sollicitatieprocedure hebt verstrekt, met inbegrip van naam, titel, adres, telefoonnummer, persoonlijk e-mailadres, geboortedatum, geslacht, arbeidsverleden, kwalificaties, en vroeger salaris en voordelen (indien verstrekt).
 • Details van uw referenties, en medische dossiers.
 • Wij kunnen ook uw Gezondheidsgegevens verzamelen, wat een Speciale Categorie Persoonsgegevens is. In het bijzonder kunnen wij gegevens verzamelen over:
 • Eventuele gezondheidsproblemen die u heeft;
 • Uw Covid-19 vaccinatiestatus; en
 • Uw dieetwensen.
 • Uit de hierboven vermelde informatie kunnen conclusies worden getrokken of gemaakt over uw interesses en voorkeuren

 

Rechtsgrondslagen voor de verwerking van uw persoonlijke informatie

Wij hebben hieronder, in tabelvorm, een beschrijving opgenomen van alle manieren waarop wij van plan zijn uw Persoonsgegevens te gebruiken, en op welke rechtsgrondslagen wij ons daarvoor baseren. Waar van toepassing hebben wij ook aangegeven wat onze legitieme belangen zijn.

 

Merk op dat wij uw Persoonsgegevens voor meer dan één rechtmatige grond kunnen verwerken, afhankelijk van het specifieke doel waarvoor wij die gegevens gebruiken. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] indien u meer informatie wenst over de specifieke rechtsgrond waarop wij ons beroepen om uw Persoonsgegevens te verwerken wanneer er meer dan één rechtsgrond in de onderstaande tabel is opgenomen.

 

Doel / Activiteit Soort gegevens Rechtmatige grondslag voor de verwerking, met inbegrip van de grondslag van het rechtmatige belang
Om u als nieuwe of potentiële klant te registreren (a) Identiteit
(b) Contact
Uitvoering van een contract met u
Om uw aankopen van onze Diensten te verwerken en te leveren, inclusief:

(a) Beheer van betalingen, vergoedingen en kosten
(b) geld dat u ons verschuldigd bent innen en terugvorderen (c) Naleving van onze Voorwaarden en Overeenkomsten of Beleid afdwingen (d) Openbaarmaking aan onze dienstverleners
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Financieel
 1. Verrichting
 1. Marketing en communicatie
 1. Audio en video
 1. Gezondheid
 1. Elektronische
(a) Uitvoering van een contract met u
(b) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om aan ons verschuldigde bedragen te innen en onze Diensten te promoten) (c) Op basis van uw toestemming
Om onze relatie met u te beheren, waaronder:

(a) Met u communiceren over Diensten die u van ons hebt gekocht (b) U op de hoogte stellen van wijzigingen in onze voorwaarden of ons privacybeleid
(c) U vragen om een beoordeling achter te laten of een enquête in te vullen
(a) Identiteit
(b) Contact
(c) Profiel
(d) Marketing en communicatie (e) Gezondheid (f) Elektronisch (g) Inferentie
(a) Uitvoering van een contract met u
(b) Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting
(c) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om onze administratie bij te houden en om te bestuderen hoe klanten onze Diensten gebruiken)
Om ons bedrijf en deze website te beheren en te beschermen (met inbegrip van probleemoplossing, gegevensanalyse, testen, systeemonderhoud, ondersteuning, rapportage en hosting van gegevens)
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Technisch
 1. Gebruik
(a) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (voor het runnen van ons bedrijf, het verlenen van administratieve en IT-diensten, netwerkbeveiliging, om fraude te voorkomen en in de context van een bedrijfsreorganisatie of groepsherstructurering of verkoop van bedrijven of activa)
(b) Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting
om u relevante website-inhoud en advertenties aan te bieden en de doeltreffendheid te meten of te begrijpen van de advertenties die wij u aanbieden
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Profiel
 1. Gebruik
 1. Marketing en communicatie
 1. Technisch
 1. Geolocatie
 1. Inferentie
Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om te bestuderen hoe klanten onze producten/diensten gebruiken, om ze te ontwikkelen, om ons bedrijf te laten groeien en om onze marketingstrategie te bepalen)
Om data-analyse te gebruiken om onze website, producten/diensten, marketing, klantenrelaties en ervaringen te verbeteren (a) Technisch
(b) Gebruik
Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om soorten klanten voor onze producten en diensten te bepalen, om onze website actueel en relevant te houden, om onze activiteiten te ontwikkelen en om onze marketingstrategie te bepalen)
om u promotiemateriaal toe te zenden en u suggesties en aanbevelingen te doen over goederen of diensten die voor u interessant kunnen zijn
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Technisch
 1. Gebruik
 1. Profiel
 1. Geolocatie
 1. Inferentie
 1. Marketing en communicatie
 1. Geolocatie
 1. Elektronische

 

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om onze producten/diensten te ontwikkelen en ons bedrijf te laten groeien)
Openbaarmaking aan rechtshandhavingsinstanties of andere autoriteiten
 1. Identiteit
 1. Neem contact op met
 1. Profiel
 1. Gebruik
 1. Marketing en communicatie
 1. Technisch
 1. Geolocatie
 1. Elektronische
 1. Audio en video
 1. Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting
om beslissingen te nemen over uw selectie en aanwerving voor een baan (a) Aanwerving (a) Om stappen te ondernemen voorafgaand aan het sluiten van een contract met u
(b) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om ervoor te zorgen dat wij aanwervingsbeslissingen kunnen nemen)
Openbaarmaking in verband met fusies en overnames 

Openbaarmaking binnen onze bedrijfsorganisatie

(a) Identiteit 

(b) Contact

(c) Profiel

(d) Gebruik

(e) Marketing en communicatie

(f) Technisch

(g) Geolocatie

Op basis van onze legitieme belangen (om ons bedrijf te laten groeien en uit te breiden)

 

 1. MARKETING

Wij streven ernaar u keuzemogelijkheden te bieden met betrekking tot bepaalde vormen van gebruik van uw Persoonsgegevens, met name op het gebied van marketing.

 

Wij kunnen uw identiteits-, contact-, technische, gebruiks-, geolocatie- en profielgegevens gebruiken om ons een beeld te vormen van wat wij denken dat u wilt of nodig hebt, of van wat voor u interessant kan zijn. Zo beslissen wij welke producten, diensten en aanbiedingen relevant voor u kunnen zijn (wij noemen dit marketing).

 

U ontvangt marketingcommunicatie van ons als u ons om informatie hebt gevraagd, goederen of diensten van ons hebt gekocht, hebt ingestemd met het ontvangen van dergelijke communicatie of als wij een rechtmatig belang nastreven en een rechtmatig recht hebben om dit te doen en, in elk geval, u er niet voor hebt gekozen om die marketing niet meer te ontvangen.

Indien u niet wilt dat wij uw Persoonlijke Informatie op deze manier gebruiken of dat wij uw Persoonlijke Informatie voor marketingdoeleinden aan derden verstrekken, klikt u dan op een afmeldingslink in uw e-mails of stuur ons een e-mail op [email protected]. U kunt te allen tijde en kosteloos bezwaar maken tegen direct marketing.

 

 

2. OPTING OUT

U kunt ons of derden op elk moment vragen om te stoppen met het sturen van marketingberichten door te klikken op een afmeldlink in uw e-mails of door ons een e-mail te sturen op [email protected] op elk gewenst moment.

 

Wanneer u ervoor kiest deze marketingberichten niet te ontvangen, is dit niet van toepassing op Persoonlijke Informatie die aan ons is verstrekt als gevolg van een product-/dienstaankoop, service-ervaring of andere transacties.

3. OPENBAARMAKING VAN UW PERSOONLIJKE INFORMATIE

Om diensten te verlenen en ons bedrijf effectief te runnen, kan het nodig zijn dat wij uw Persoonlijke Informatie delen zoals toegestaan door de wet. Wij kunnen uw Persoonlijke Informatie delen met de volgende categorieën ontvangers:

 

 • Andere bedrijven binnen de Hornblower Group Familie van Bedrijven;
 • Dienstverleners (die "dienstverleners" kunnen omvatten zoals die term is gedefinieerd in de Algemene verordening gegevensbescherming, waaronder IT- en systeembeheerdiensten en wervingsbureaus;
 • Derde ticketaanbieders die entiteiten zijn buiten de Hornblower Group Familie van Bedrijven ("Ticketaanbieders"), maar van wie u diensten op onze Sites hebt gekocht.
 • Professionele adviseurs zoals advocaten, bankiers, accountants en verzekeraars;
 • regelgevende instanties en andere autoriteiten, indien wettelijk vereist;
 • Derden aan wie wij delen van ons bedrijf of onze activa willen verkopen, overdragen of samenvoegen. Wij kunnen ook andere bedrijven overnemen of met hen fuseren. Als er een verandering plaatsvindt in ons bedrijf, dan mogen de nieuwe eigenaars uw Persoonlijke Informatie gebruiken op dezelfde manier als uiteengezet in deze privacyverklaring.

 

Wij eisen van alle groepsmaatschappijen en externe dienstverleners dat zij de veiligheid van uw Persoonsgegevens respecteren en dat zij deze behandelen in overeenstemming met de wet. Wij staan onze externe Dienstverleners niet toe om uw Persoonsgegevens te gebruiken voor hun eigen doeleinden en staan hen alleen toe om uw Persoonsgegevens te verwerken voor gespecificeerde doeleinden en in overeenstemming met onze instructies. Uw Persoonsgegevens zijn onderworpen aan het privacybeleid van een Ticketaanbieder zodra de gegevens zijn overgedragen.

Wij verkopen de Persoonlijke Informatie die wij over u verzamelen niet. Wij kunnen uw Persoonlijke Informatie echter wel delen met dienstverleners of derden in overeenstemming met de zakelijke doeleinden die in deze privacyverklaring worden uiteengezet.

 

4. INTERNATIONALE OVERMAKINGEN

Het hoofdkantoor van de Hornblower Group is gevestigd in de Verenigde Staten en de Sites worden gehost in de Verenigde Staten. Indien u zich in Europa of het Verenigd Koninkrijk bevindt, kunnen uw Persoonlijke Gegevens bijgevolg buiten Europa worden overgedragen.

Persoonlijke informatie die vrijwillig aan ons wordt verstrekt, kan worden bewaard of geraadpleegd op servers of in bestanden die zich in de Verenigde Staten bevinden, waarvan sommige of alle Aangewezen Landen hebben geoordeeld dat zij geen "adequate" privacywaarborgen bieden. Indien u er niet mee instemt dat uw Persoonlijke Informatie wordt verwerkt en opgeslagen in de Verenigde Staten, verzoeken wij u deze niet aan ons te verstrekken. Door vrijwillig uw persoonsgegevens te verstrekken op of via de Sites, erkent en aanvaardt u dat uw persoonsgegevens worden overgedragen, verwerkt en opgeslagen in de Verenigde Staten.

 

Sommige van onze externe dienstverleners zijn buiten de Aangewezen Landen gevestigd, zodat hun verwerking van uw Persoonlijke Gegevens ook een overdracht van gegevens buiten de Aangewezen Landen met zich mee zal brengen.

 

Wanneer wij uw Persoonsgegevens uit de Aangewezen Landen overdragen, zorgen wij voor een vergelijkbare mate van bescherming door ervoor te zorgen dat ten minste een van de volgende beschermingsmaatregelen wordt genomen:

 

Wij zullen uw Persoonsgegevens uitsluitend overdragen aan landen die door de Europese Commissie geacht worden een passend beschermingsniveau te bieden voor Persoonsgegevens. Voor meer details, zie Europese Commissie: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/adequacy-protection-personal-data-non-eu-countries_en.

 

Wanneer wij een beroep doen op bepaalde providers, kunnen wij gebruik maken van specifieke contracten die door de Europese Commissie zijn goedgekeurd en die Persoonsgegevens dezelfde bescherming bieden die zij in Europa hebben. Voor meer details, zie: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en.

 

Neem contact met ons op via bovenstaande gegevens indien u zich in Europa bevindt en meer informatie wenst over het specifieke mechanisme dat door ons wordt gebruikt bij de overdracht van Persoonsgegevens uit Europa.

 

5. BEVEILIGING VAN GEGEVENS

Wij hebben procedures ingesteld om vermoedelijke inbreuken in verband met persoonsgegevens aan te pakken en zullen u en alle toepasselijke regelgevende instanties op de hoogte brengen van een inbreuk wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

 

6. BEWAREN VAN GEGEVENS

Zoals eerder vermeld in dit Beleid, zullen wij uw Persoonsgegevens slechts zolang bewaren als nodig is om te voldoen aan de doeleinden waarvoor wij ze hebben verzameld, met inbegrip van de doeleinden om te voldoen aan eventuele wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten. Wanneer het niet langer noodzakelijk is om uw Persoonsgegevens te bewaren, zullen wij deze veilig wissen, of in sommige omstandigheden, uw Persoonsgegevens anonimiseren (zodat deze niet langer met u in verband kunnen worden gebracht) voor onderzoeks- of statistische doeleinden, in welk geval wij deze informatie voor onbepaalde tijd kunnen gebruiken zonder verdere verklaring aan u. Dergelijke anonimisering zou worden uitgevoerd in overeenstemming met, en waar toegestaan door, de toepasselijke wetgeving.

 

Om de gepaste bewaartermijn voor uw Persoonsgegevens te bepalen, houden wij rekening met de hoeveelheid, de aard en de gevoeligheid van de Persoonsgegevens, het potentiële risico op schade door ongeoorloofd gebruik of bekendmaking van uw Persoonsgegevens, de doeleinden waarvoor wij uw Persoonsgegevens verwerken en of wij die doeleinden met andere middelen kunnen bereiken, en de toepasselijke wettelijke vereisten.

 

7. UW WETTELIJKE RECHTEN ALS INGEZETENE VAN DE AANGEWEZEN LANDEN

Indien u zich in de Designated Countries bevindt, heeft u onder bepaalde omstandigheden rechten op grond van de wetgeving inzake gegevensbescherming met betrekking tot uw Persoonsgegevens. Deze rechten omvatten:

 

Toegang vragen tot uw Persoonsgegevens (algemeen bekend als een "data subject access request"): dit stelt u in staat om een kopie te ontvangen van de Persoonsgegevens die wij over u bewaren en om te controleren of wij deze op rechtmatige wijze verwerken.

 

Verzoek om correctie van de Persoonsgegevens die wij over u bewaren: hiermee kunt u onvolledige of onnauwkeurige gegevens die wij over u bewaren, laten corrigeren, al kan het zijn dat wij de juistheid moeten verifiëren van de nieuwe gegevens die u ons verstrekt.

 

Verzoek tot wissen van uw Persoonsgegevens: hiermee kunt u ons vragen om Persoonsgegevens te wissen of te verwijderen wanneer er geen goede reden is om deze te blijven verwerken.

 

U hebt ook het recht om ons te vragen uw Persoonsgegevens te wissen of te verwijderen wanneer u met succes gebruik hebt gemaakt van uw recht om bezwaar te maken tegen verwerking (zie hieronder), wanneer wij uw gegevens mogelijk onrechtmatig hebben verwerkt of wanneer wij verplicht zijn uw Persoonsgegevens te wissen om te voldoen aan de lokale wetgeving. Merk echter op dat wij niet altijd aan uw verzoek tot wissen kunnen voldoen om specifieke juridische redenen die u, indien van toepassing, op het moment van uw verzoek zullen worden meegedeeld.

 

Bezwaar maken tegen de verwerking van uw Persoonsgegevens wanneer wij ons baseren op een rechtmatig belang (of dat van een derde partij) en er iets in uw specifieke situatie is waardoor u bezwaar wilt maken tegen verwerking op deze grond omdat u van mening bent dat dit van invloed is op uw fundamentele rechten en vrijheden.

 

U hebt ook het recht om bezwaar te maken wanneer wij uw Persoonsgegevens verwerken voor direct marketing doeleinden. In sommige gevallen kunnen wij aantonen dat wij dwingende legitieme redenen hebben om uw informatie te verwerken die zwaarder wegen dan uw rechten en vrijheden.

 

U hebt het recht niet onderworpen te worden aan automatische besluitvorming, met inbegrip van profilering. Soms gebruiken wij onze computers en technologie om uw persoonlijke informatie te bestuderen. Dit helpt ons om deze informatie te gebruiken zodat wij weten hoe u onze diensten gebruikt en u suggesties en aanbevelingen te doen over goederen of diensten die voor u interessant kunnen zijn.

 

Verzoek tot beperking van de verwerking van uw Persoonsgegevens. Hiermee kunt u ons vragen om de verwerking van uw Persoonsgegevens op te schorten in de volgende scenario's:

 

(a) indien u wilt dat wij de juistheid van de gegevens vaststellen;

(b) wanneer ons gebruik van de gegevens onwettig is, maar u niet wilt dat wij ze wissen;

(c) wanneer u wilt dat wij de gegevens bewaren, ook al hebben wij ze niet langer nodig, omdat u ze nodig hebt om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen; of

(d) u bezwaar hebt gemaakt tegen ons gebruik van uw gegevens, maar wij moeten nagaan of wij dwingende legitieme gronden hebben om ze te gebruiken.

 

Verzoek om overdracht van uw Persoonsgegevens aan u of aan een derde. Wij zullen u, of een door u gekozen derde partij, uw Persoonlijke Gegevens verstrekken in een gestructureerd, algemeen gebruikt, machineleesbaar formaat. Merk op dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming hebt gegeven om ze te gebruiken of wanneer wij de informatie hebben gebruikt om een contract met u uit te voeren.

 

Trek uw toestemming op elk moment in wanneer wij ons baseren op toestemming om uw Persoonsgegevens te verwerken. Dit zal echter geen invloed hebben op de rechtmatigheid van de verwerking die plaatsvond voordat u uw toestemming introk. Indien u uw toestemming intrekt, is het mogelijk dat wij u bepaalde producten of diensten niet meer kunnen leveren. Wij zullen u op het moment dat u uw toestemming intrekt, laten weten of dit het geval is.

 

Indien u één van de hierboven uiteengezette rechten wenst uit te oefenen, gelieve ons te e-mailen op [email protected].

 

Het is mogelijk dat wij u om specifieke informatie moeten vragen om ons te helpen uw identiteit te bevestigen en uw recht op toegang tot uw Persoonsgegevens te verzekeren (of om uw andere rechten uit te oefenen). Dit is een veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat Persoonlijke Informatie niet wordt onthuld aan een persoon die geen recht heeft om deze te ontvangen. Wij kunnen ook contact met u opnemen om u om nadere informatie te vragen in verband met uw verzoek, zodat wij sneller kunnen reageren.

Terug naar boven